Filetto di manzo alla sardo

Filetto di manzo alla sardo, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Fyld:
1 bdt.persille
10 basilikumblade
2 bladeSalvie, frisk
3 spsk.reven parmesan
50 g.rasp
 salt
 peber
75 g.mild ost (f.eks. pecorino)
 
 Kødet:
800 g.kalvefilet
150 g.skinke i skiver
2 bladeSalvie, frisk
2 kviste merian
2 spsk.olivenolie
 
 Yderligere:
 Køkkensnor
1 dl.tør rødvin
 
Opskrift:
Krydderurterne hakkes fint og blandes med parmesan, rasp, salt og peber. Osten skæres i fingertykke skiver. Fileten skæres halvvejs igennem. Åbningen fyldes med parmesan-blandingen samt osteskiverne. Kødet vikles sammen og ombindes med skinke, dertil anvendes køkkensnor. Ovnen forvarmes til 180 grader. Salvie- og merianblade bages af i bradepande i lidt olie sammen med kødet som brunes godt på alle sider. Bradepanden sættes på nederste rille og kødet steges ca. 30 min. Hviler herefter 10 minutter. Vinen koges op i lille gryde sammen med stegeskyen og en anelse vand. Bouillonen koges let ind og serveres til kødet som er skåret i skiver.

Tips:

Pecorino er en hård italiensk ost fremstillet af fåremælk, af en særlig fårerace.





karakterer:
Opskriften er vist 17928 gange,
og udskrevet 464 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu