Slotskrans

Slotskrans, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
75 g.smør (piskes sammen med sukker)
150 g.sukker
3 store æg - hvider piskes og vendes i til sidst
1 dl.fløde
100 g.hvedemel
2 stk.bagepulver
2 spsk.portvin
100 g.nødder - snittes
100 g.valnødder - snittes
250 g.mørk chololade - 50 g hakkes og kommes i dejen
 
Opskrift:
Kagen bages ved 170 grader i 35-45 min. i ovnens nederste rille. Når kagen er afkølet smeltes resten af chokoladen til overtrækchokolade.





karakterer:
Opskriften er vist 4053 gange,
og udskrevet 91 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu