Champignon i kålpakker

Champignon i kålpakker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Champignon i kålpakker, billede 4 Champignon i kålpakker, billede 1 Champignon i kålpakker, billede 2 Champignon i kålpakker, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.Savoykål
350 g.champignon
30 g.smør
0.5 tsk.spidskommen
6 spsk.Cremefraiche 38%
1 løg
2 tomater
 salt
 peber
2 dl.hvidvin
 
Opskrift:
Rens Champignoner og hak dem groft. Hak løg og svits dem i smørret i en tykbundet gryde. Tilsæt champignonerne og tern af tomat uden kerner. Kog blandingen ind til der ikke er mere væske. Tilsæt creme fraiche og smag til med spidskommen, salt og peber.

Bring vandet i kog i en stor gryde, tilsæt lidt salt. Fjern så stokken på kålen og løsn bladene, så de bliver så hele som muligt. Fjern den tykke ende af bladenes stilk.

Kog bladene i 4 minutter og tag dem op med en hulske. Dryp kålbladene af i et rent viskestykke og drys salt på indersiden af bladene.

Saml ca. 3 blade til hver kålpakke og fordel champignon-stuvningen på midten af bladene, Luk bladene sammen til små pakker, som eventuelt ombindes med bomuldssnor.

Læg pakkerne i en stor gryde eller sauterpande i et lag tilsæt hvidvin og lad dem dampe ved svag varme i 40 minutter. Tilsæt eventuelt vand hvis gryden er ved at koge tør.





karakterer:
Opskriften er vist 12400 gange,
og udskrevet 127 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu