Rønnebær syltetøj med cognac

Rønnebær syltetøj med cognac, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Syltetøj

Hovedingrediens : Bær - Rønnebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.ribbede rønnebær
4 dl.vand
750 g.sukker
0.5 vaniljestang
1 dl.cognac
 
Opskrift:
Skyl de ribbede rønnebær. Læg dem i fryseren i et par timer, hvis de ikke bryder dem om så kraftig en smag.

Kog bærrene i vand, til de falder sammen. Tilsæt sukker og den flækkede vanillestang og kog rønnebærrene, til de er klare. Det tager ca. 15 minutter.

Fjern vanillen og skum syltetøjet.

Rør cognacen i og hæld syltetøjet på glas, der bindes til med det samme.

Rønnebærsyltetøj er pragtfuldt til alt vildt, samt f.eks. forloren hare og svinekød.





karakterer:
Opskriften er vist 13471 gange,
og udskrevet 268 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-08-18 12:12:08
Den er super, skønt at man kan bruge bærrene og ikke kun lave gele.