Hvid labskovs

Hvid labskovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Hvid labskovs, billede 4 Hvid labskovs, billede 1 Hvid labskovs, billede 2 Hvid labskovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 g.kalvebov
2 mellemstore løg, pillet og skåret i små tern
1 kg.kartofler, skrællet og skåret i små tern
4-5 dl.vand eller tynd suppe
2 laurbærblade
10 peberkorn
 Koldt smør, skåret i passende bidder til smørklat
 Masser af hakket persille eller purløg til drys
 
Opskrift:
Kalvekødet skæres i tern 1x1 cm. Læg kød, kartofler, løg og krydderier lagvis i en gryde. Hæld suppen ved og kog for svag varme til kødet er mørt og kartoflerne så udkogte, at de jævner retter uden at være kogt til grød.
Smag til med salt.

Hver portion drysses med persille eller purløg og velsignes med en smørklat i midten.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hvid labskovs

karakterer:
Opskriften er vist 45782 gange,
og udskrevet 844 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu