Aubergine/pasta-salat

Aubergine/pasta-salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - Pastasalat

Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
2 storeauberginer
1 dl.olivenolie
0.5 citron
300 g.tørret pasta, f.eks. pasta penne
2 spsk.smør
1 dl.balsamico-eddike eller rødvins-eddike
1 bdt.Kørvel
 
Opskrift:
Tænd først ovnen på 200 grader. Skyl så auberginerne og skær stilken fra. Læg den ene aubergine og kun den ene i et ildfast fad og sæt den i ovnen i ca. 45 min. til auberginen er helt mør. Tag den så ud, halver den og skrab frugtkødet ud. Blend frugtkødet med olivenolie og smag til med citronsaft, salt og peber.

Kog pastaen al dente, dvs. at den ikke koges helt blød men kun så meget at der er bid i den endnu(se kogetid på embalagen) Hæld straks auberginedressingen over den frisk kogte pasta.

Den anden aubergine skal ikke skrælles. Den skæres ud i tern på 1x1 cm. og steges i smør på en pande i ca. 3 min. ved god varme. Tilsæt balsamico-eddike og lad eddiken koge helt ind. Hæld aubergine-ternene med den indkogte balcamico-eddike over pastaen. Kom kørvelblade i, vend det hele forsigtigt sammen og smag pastasalaten til med salt og peber





karakterer:
Opskriften er vist 42029 gange,
og udskrevet 593 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu