Boller til varmluftovn

Boller til varmluftovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 40 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : SanneS23

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
850 g.hvedemel eller mere
150 g.Lys Kærgården
75 g.sukker
2 æg
1 Knsp.salt
75 g.gær
4 dl.mælk
 
 Pensling:
 Mælk eller æg
 
Opskrift:
1. Gæren udrøres i den lunkne mælk.
2. Smøret smuldres i 3/4 af melet.
3. Tilsæt de øvrige indgredienser og den udrørte gær.
4. Dejen æltes godt igennem, tilsæt evt. mere mel, så dejen slipper.
5. Dejen sættes til hævning 30-40 min.
6. Af dejen laves ca. 40 boller, eller mindre hvis bollerne ønskes større.
7. Sættes til hævning igen i 30-40 min.
8. Bollerne pensles med mælk eller æg og bages ved 170-180 grader, i 12-15 min.






karakterer:
Opskriften er vist 18638 gange,
og udskrevet 182 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu