Hindbærkage i bradepande

Hindbærkage i bradepande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Hindbærkage i bradepande, billede 4 Hindbærkage i bradepande, billede 1 Hindbærkage i bradepande, billede 2 Hindbærkage i bradepande, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
275 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
375 gram Hindbær, friske 1 dl. friske hindbær vejer ca. 60 gram.
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
225 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
0.5 dl. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
Opskrift:
Rør smør og sukker godt og rør æggene i et ad gangen.

Bland mel og bagepulver og vend det forsigtigt i.

Rens hindbærrene men skyld dem ikke, vend dem forsigtigt i dejen sammen med vaniljesukkeret.

Bred dejen ud i en bradepande, ca 23x33 cm, og bag den på næstnederste rille ved 190 grader C. alm. ovn i 35-40 minutter.

Sigt et tyndt lag flormelis over, når kagen tages ud af ovnen. Skær den i passende stykker.





karakterer:
Opskriften er vist 114366 gange,
og udskrevet 3048 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 16637 (3961 kcal)
KJ pr. Pers. 1386 (330 kcal)
Vægt ialt 1321 gram
Vægt pr. Pers. 110 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1258 KJ (299 kcal)
Protein 4.1 gram
Fedt 14.6 gram
Kulhydrat 39.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-07-29 12:01:51
Har bagt Hindbærkagen. Jeg brugte frosne bær. Jeg bagt den i 45 minutter. Den ser fin ud.

  -   2010-09-24 21:12:04
en sikker vinder især hvis man knuser makroner ud i bradepandebunde inden dejen hældes i mums mums

  -   2010-09-07 10:00:51
Er den fryseegnet??

  -   2010-06-22 19:40:42
Man kan sagtens bruge frosne hindbær, men put dem i mens de stadig er frosne, så "splatter" de ikke ud over det hele... Mums

  -   2009-08-09 12:27:13
Alletiders dessertkage god at servere sammen med vaniljeis uhm!!!