Grahamsboller på italiensk

Grahamsboller på italiensk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Angelica

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6 dl.vand
1 pakkegær
1 spsk.akaciehonning eller sukker
1 tsk.salt
6 dl.durummel
6 dl.grahamsmel
 
 Pensling:
1 æg
 
Opskrift:
Lunkent vand røres med gær, til gæren er opløst.
Så røres honning eller sukker samt salt og mel i til dejen er sej. Mel drysses ud på bordet, og dejen æltes igennem, hvorefter den hæver i ca. 30 min.

Efter hævningen formes dejen til et aflangt flute, som skæres ud i 24 skiver.
Dejskiverne sættes på en bageplade og pensles med æg. Bollerne efterhæver i ca. 40 min.

Bages ved 200 grader i 20 min.

Tips:

471 KJ per bolle a 60 g





karakterer:
Opskriften er vist 9636 gange,
og udskrevet 273 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu