Kiras Roulade

Kiras Roulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kira

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
3 æg
125 g.sukker
130 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
 
 Fyld:
200 g.mørk chokolade
75 g.smør
1 dl.flormelis
 
Opskrift:
æggeblommee, sukker, mel og bagepulver piskes sammen.
Æggehvider piskes stive og vendes i.
Evt. en smule vand, for at få den rette konsistens.
Læg bage papir på en bageplade og fold hjørnerne så papiret danner er firkantet form.
Kom herefter dejen på pladen
bag i ovn ved 200 grader til bunden er gylden.

mens den bager skal du ligge et stykke bagepapir på bordet og drysse sukker over. (sukkeret fungerer som mel så du skal ikke spare)
herefter laves fyldet.
Smelt chokoladen og smørret sammen. Afkøl det lidt og rør flormelis i.
så snart kagen tages ud af ovnen skal den ligges med ydersiden ned af mod sukkeret på bagepapiret.
vrid et viskestykker med koldt vand og lig det over i 5 sekunder.
herefter fjernes bagepapiret fra rouladen.
derefter skal fyldet på.
smør fyldet ud med en stor kniv eller en palet. husk at lade et stykke på 5 cm være frit på rouladen så den kan lukkes uden fyldet presses ud.

Tips:

du kan også bruge syltetøj eller flødeskum som fyld i rouladen





karakterer:
Opskriften er vist 4246 gange,
og udskrevet 94 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu