Bagte græskarbåde

Bagte græskarbåde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Angelica

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.græskar
 
 Fyld:
2 tomater
2 spsk.revet mager ost (maks. 20+/10%)
0.5 tsk.vineddike
1 bdt.basilikum
 salt
 
 Marinade:
1 cm.ingefær
1 tsk.olie
1 tsk.sukker
0.5 citron, saft heraf
 salt
 peber
 
Opskrift:
Tomaterne skæres i mindre tern og blandes med resten af fyldet.
Ingefæren skrælles og hakkes fint og blandes med de øvrige ingredienser til marinaden.
Græskarret skylles, skæres i både og pensles med marinaden, inden de bages ved 190 grader i ca. 40 min. Når græskarbådende er møre, kommes fyldet over, og de bages i yderligere 10 min.
Server dem som garniture til en kødret, eller som en del af en frokostret.

Tips:

næringsindhold pr. person: fedt: 3,5 g protein: 3,5 g kulhydrat: 13,6 g kostfibre: 5,8 g 420 kj





karakterer:
Opskriften er vist 12307 gange,
og udskrevet 245 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-10-20 07:26:37
Ja du kan godt bruge de orange halloweengræskar

  -   2009-10-19 16:33:25
hvilket slags græskar skal man bruge kan man bruge dem man også udhuler

  -   2009-09-24 18:57:32
Denne bagte græskarret er god til feks. en god hakkebøf.