Klar grøntsagssuppe

Klar grøntsagssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 stilkeblegselleri
2 små gulerødder
1 løg
1 spsk.margarine
1 tomat
1 dl.majskorn
1 dl.friskbælgede ærter
1 l.hønse- eller grøntsagsbouillon
2 fedhvidløg
1 tsk.timian
2 spsk.hakket persille
0.5-1 tsk.salt
0.25 tsk.hvid peber
4 spsk.letmælksyoghurt naturel
 
Opskrift:
Gør selleri og gulerødder i stand og skær dem i tynde skiver. Pil og hak løget. Smelt margarinen og steg grøntsagerne let, ca. 5 min under omrøring.
Skyl, udkern og tern tomaterne. Kom tomat, majs og ærter i gulerods- og selleriblandingen. Hæld bouillonen på, pres hvidløget i og smag til med timian. Giv det hele et opkog, dæmp varmen og lad det simre langsomt til grøntsagerne er møre, ca. 15 min. Tag gryden fra varmen. Rør persillen i. Smag til med salt og peber.
Øs suppen op i tallerkener. Kom 1 spsk yoghurt i hver tallerken og servér straks.





karakterer:
Opskriften er vist 23655 gange,
og udskrevet 238 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-07-20 13:16:40
smager rigtig godt!