Syltede grønne agurker med løg og dild

Syltede grønne agurker med løg og dild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : snaphanen75

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3000 g.grønne agurker
500 g.skalotteløg
2 dildskærme
 
 Saltlage:
3.5 l.vand
450 g.salt
2 dl.eddike
4 tsk.flydende Atamon
 
 Syltelage:
2.5 l.eddike
2 kg.sukker
1 brevblandede Tawana-krydderier
5 tsk.flydende Atamon
 
Opskrift:
Saltlagen koges, tilsættes Atamon og afkøles.

Agurkerne børstes rene og snittes i begge ender (man kan også bruge alm. agurker, skåret i 6-7 cm lange stykker).

Løgene koges 3 minutter i vand, afdryppes og pilles.

Den kolde saltlage hældes over agurker og løg, der holdes nede med et let pres. Krukken dækkes til og koldt i 2 dage.

Saltlagen kasseres. Eddiken koges og tilsættes sukker. Når lagen igen koger, hældes agurker, løg, dild og krydderier i. Det hele varmes op, til lagen perler i kanten.

Gryden fjernes fra varmen. Atamon røres i. Alt fyldes i atamonskyllede krukker, som dækkes med klæde og bindes til dagen efter.





karakterer:
Opskriften er vist 20850 gange,
og udskrevet 501 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu