Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Bagt kartoflel med skinkefyld

Antal: 4 Pers.

Ret : Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter

BagekartoflerIndsendt :

Bagt kartoflel med skinkefyld, billede 4 Bagt kartoflel med skinkefyld, billede 1 Bagt kartoflel med skinkefyld, billede 2 Bagt kartoflel med skinkefyld, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 storebagekartofler
2.5 dl.yoghurt natural
1/4 finthakket agurk
1 tsk.hakket rødløg
100 g.hakket mager skinke
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kartoflerne skylles og skrubbes. Pak dem ind i sølvpapir. Bages ved 250 grader C. alm. ovn i ca. 60 minutter.

Yoghurt, agurk, rødløg og skinke røres sammen og stilles koldt til kartoflerne er færdige.

Skær et kryds i toppen af kartoflerne med sølvpapir og fyldet lægges i kartoflerne.

Serveres med en grøn salat.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (45 stemmer)

Opskriften er vist 86338 gange,
og udskrevet 1692 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


anettelist  -  2014-03-07 08:52:39
synes det er lidt tamt i smagen, så jeg tilsætter hvidløg, tørret basilikum og lidt mere rødløg end der står i opskriften, tro mig, det smager skønt!!

Per  -  2011-03-12 06:43:41
Der er rigeligt fyld til 4 kartofler, men det kan jo serveres ved siden af også.

Niels  -  2008-12-04 18:09:51
Som en let ret kan ovenstående ret serveres med bagte hvidløg. så udnyttes ovnen, ligesom man evt. kan bruge varmen til at bage et rug- eller franskbrød.

Matte  -  2008-01-25 11:00:10
Synes det bliver for surt med youghurt, men bliver rigtig lækkert med hytteost i stedet. Prøv det!

josephine ishøi  -  2007-06-24 14:28:48
det er dejligt at spise det ,for det giver en dejlig god fornæmelse men det smager skide godt.

Mia, Holbæk  -  2007-02-26 18:08:23
Dejligt, men salt og peber er nødvendigt ellers bliver yoghurt smagen for kraftig