Pelmenis Gribami (Svampepelmeni)

Pelmenis Gribami (Svampepelmeni), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.champignoner
0.5 løg
 salt
 
 Pelmenidej:
1 dl.mælk
 en anelse salt
200 g.hvedemel
1 tsk.olie
 
Opskrift:
Gør svampene i stand og gør dem rene. Skær svampe og løg i små tern. Steg løgene gyldne i smør, tilsæt svampeternene og steg dem under omrøring. Krydr derefter med salt og lad dem køle af. Fyld denne masse i pelmenidej.

Pelmenidej:
Bland mælken med samme mængde vand samt saltet. Lav en dej af mel og vand. Ælt til sidst olien i. Rul dejen meget tyndt ud og stik runde plader ud med en udstikker eller et snapseglas.

Anbring det valgte fyld på hver plade, fold dem sammen til halvmåner og tryk kanterne godt sammen. Kog enten de færdige pelmeni eller frys dem.





karakterer:
Opskriften er vist 5523 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu