Gratinerede asparges (Asparagi Al Gratin)

Gratinerede asparges (Asparagi Al Gratin), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :
Gratinerede asparges (Asparagi Al Gratin), billede 4 Gratinerede asparges (Asparagi Al Gratin), billede 1 Gratinerede asparges (Asparagi Al Gratin), billede 2 Gratinerede asparges (Asparagi Al Gratin), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.grønne asparges
 
50 g.smør
 ekstra smør til fadet
40 g.parmesan
65 g.emmentaler skåret i tynde skiver
3 dl.bechamelsauce
 salt
 
Opskrift:
Knæk eller skær den træet ende af aspargesene og skyld dem godt. Kog aspargesene i 7 minutter i letsaltet vand. Hæld vandet fra og dup dem tørre.

Læg halvdelen af aspargesene i et smurt ovnfast fad med spidsen indefter og halvdelen af smørret på i klatter.

Drys med parmesan, dæk med emmentaler og hæld den varme bechamelsauce over.

Slut af med de resterende asparges og smørklatter.

Bag gratinen i 15 minutter ved 180 grader C. alm. ovn.





karakterer:
Opskriften er vist 40577 gange,
og udskrevet 409 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu