Ferskensuppe med rejer

Ferskensuppe med rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Trinejs

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 tsk. Karry
3 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 ds. Flåede tomater, konserves 400g. 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 ds. Fersken, konserves 480g 1 dåse ferskner vejer ca. 820 gram og heraf 470 g. drænet vægt
200 gram Rejer uden skal, kogte
   
Opskrift:
Løg og hvidløg hakkes og svitses i smør til de er bløde. Karry svitses med i ca. 2 min. Flåede tomater, bouillon og fløde røres i. Lad det simre i ca. 15 min.

Saften fra en dåse ferskner kommes i og varmes med i ca. 8-10 min (må ikke koge)

Til sidst skæres ferskner i tern og sammen med rejerne varmes det hele, uden at koge.

Smages til med salt og peber.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Ferskensuppe med rejer

karakterer:
Opskriften er vist 124220 gange,
og udskrevet 2547 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (56 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 10539 (2509 kcal)
KJ pr. Pers. 2634 (627 kcal)
Vægt ialt 2084 gram
Vægt pr. Pers. 521 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 505 KJ (120 kcal)
Protein 2.7 gram
Fedt 9.5 gram
Kulhydrat 6.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-01-07 09:26:22
Jeg skærer ferskner i tern og serverer i en skål ved siden af, så folk selv kan tage. Kan godt lide de kolde ferskner i en varm suppe. Jeg svitser bacon sammen med løg, giver en dejlig smag.

  -   2018-11-10 19:37:54
Den hedder " Indonesisk rejesuppe " og min kone har lavet den siden1997 hvor hun fik opskriften af en kollega på Grønland

  -   2018-03-18 12:40:52
Det er også lækkert med salat i tallerken , og suppen oven på

  -   2018-03-07 08:07:41
kan man bruge madlavnings fløde ?

  -   2011-11-08 13:39:05
Super god, kan godt undlade rejerne

  -   2011-10-06 10:58:59
ratten bliver en hovedrat med svitset kylling - eller kalkunbryst i.

  -   2011-08-25 12:36:43
Kan godt fryses

  -   2010-12-18 16:42:09
Den er simpelthen så lækker og nem at lave. Kan forberedes i god tid, men tilsæt da fløden først når den skal serveres. Spis hvidløgsflutes til

  -   2009-11-04 12:39:00
Helt fantastisk suppe. Smager vildt godt og slet ikke af fersken som man skulle forestille sig. Karry sammen med fersken er virkelig en god sammensætning :-) Dog blendede jeg ferskerne så de sammen med kun en 1/4 piskefløde gjorde suppen cremet og lækker. I stedetfor rejer brugte jeg lidt bacon tern. Serveret med et groft flütes uhmmm

  -   2009-06-02 15:58:33
kan man lave den og fryse den ned

  -   2008-12-09 10:16:33
Der kan evt svitses lidt bacontern sammen med løggene for mere smag brug evt. grillede marinerede kæmperejer på spyd, som serveres sammen med suppen, istedet for rejerne i suppen. marinade: olie, hvidløg, soja, citron, honning)