Indbagt Hellefisk og Rejer

Indbagt Hellefisk og Rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Rahbek

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pk.indbagt hellefisk & rejer fra Rahbek
 
400 g.pasta f.eks. tagliatelle
 
 Pesto:
 Blend en god håndfuld frisk basilikum
0.5 dl.pinjekerner
0.5 dl.olivenolie
1 fedhvidløg
 salt
 peber
 
 Salat:
 Rucolasalat
 rødbedeblade
 
 Dressing:
2 spsk.olivenolie
1 spsk.hvidvinseddike
 
 evt.frisk parmesanost
 
Opskrift:
Indbagt Hellefisk & Rejer:
Tilberedes i ovn fra frossen stand. Forvarm ovnen. Placer produktet på en forvarmet bageplade – evt. på bagepapir – midt i ovnen. Tilberedningstiden for ovn er ca. 50 min. ved 200 grader C. eller varmluftsovn 40-45 min. ved 180 grader C. Lad produktet hvile 5 min. inden udskæring og servering.

Butterdejen skæres forsigtigt ud med en brødkniv. Ved mere end 2 portioner i ovnen forlænges bagetiden.

400 gram pasta, f.eks. tagliatelle koges i letsaltet vand med lidt olie.

Pesto:
Blend en god håndfuld frisk basilikum med ½ dl. pinjekerner, ½ dl. olivenolie, 1 fed hvidløg og smag til med salt og peber.

Vend den kogte pasta med pestoen. Anret med en frisk salat af 2 håndfulde rucola og rødbedeblade og dressing af 2 spsk. olivenolie og 1 spsk. hvidvinseddike.

Drys evt. med frisk parmesanost.





karakterer:
Opskriften er vist 14034 gange,
og udskrevet 168 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (30 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu