Græskarkernebrød - Græskarkerne brød

Græskarkernebrød - Græskarkerne brød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Græskarkerner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 l.lun kærnemælk
50 g.gær
2 spsk.havsalt
400 g.ristede græskarkerner(giver en bedre græskarsmag)
1 fedhvidløg
5 spsk.græskar olie eller olivenolie
1800 g.hvedemel evt. lidt mere
 
Opskrift:
Vend gær og kærnemælk sammen. Kom kerner i, lad dem ligge og trække i 5 min.

Kom derefter hvidløg, salt og olivenolie i. Rør godt og kom derefter langsomt hvedemel i. Kom evt. mere hvedemel i så dejen bliver fast i formen.

Dejen lægges på en bageplade i ønsket størrelse med bagepapir og hæver 40 min. Man kan evt. drysse med hakkede græskarkerner.

Tænd for ovnen ved 180 C, bag brødet i ca.40 min til det er let gyldent og græskarkernerne er sprøde i kanten.

Tips:

Man kan erstatte græskarkerner med revet gulerødder, squash eller andre rodfrugter.





karakterer:
Opskriften er vist 10802 gange,
og udskrevet 194 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu