Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Chokoladekage m. syltede kirsebær

Antal: 1 Portion

Ret : Kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter

ChokoladeOprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske

Indsendt :


Ingredienser:
200 g.smør
200 g.sukker
200 g.chokolade
200 g.mandler
5 æg
2 æggehvider
2 spsk.hvedemel
300 g.kirsebær
1 vanillestang
 


Opskrift:

Gør ingredienserne klar til anvendelse; de smuttede mandler finmales i en blender eller persillehakker, vanillestangen udbenes! og kirsebærerne hældes i en si og drypper af.

De 5 æggeblommer (hviderne, alle 7, kommes i en lille rørskål for sig), sukkeret samt vanillekornene piskes i en stor rørskål til en luftig æggesnaps, hvorefter mandlerne tilsættes.

Imens smeltes smør og chokolade forsigtigt i en tykbundet gryde til en flydende, ensartet masse. Chokosmørblandingen hældes i den store rørskål og blandes godt (håndkraft) med mandelsnapsen.

Kirsebærerne vendes først i melet og derefter i den store blanding.

Til sidst piskes hvidene stive. Ca. 1/4 af dem røres grundigt sammen med blandingen, hvorimod resten vendes forsigtig deri.

Det hele kommes i en smurt springform og bages tålmodigt i ca. 40-50 minutter ved 175 grader C. Kontroller med en lille kødnål, som prikkes helt i bund. Kagen er færdig, hvis nålen ikke er alt for snasket.

Lad kagen køle langsomt og pynt med siet flormelis umiddelbart før servering.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 14848 gange,
og udskrevet 267 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


mønboen  -  2009-03-08 08:43:42
Amareno kirsebær i den blå/hvid krukke vil være helt perfekte her :-)

Mogens  -  0000-00-00 00:00:00
..så mangler jeg blot at vide om den sidste 1/3 af dejen er forsvundet, samt hvor længe kirsebærrene skal marinere