Janes smørhorn

Janes smørhorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 18 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Janes smørhorn, billede 4 Janes smørhorn, billede 1 Janes smørhorn, billede 2 Janes smørhorn, billede 3
Fotograf: Dorte Christensen  

Ingredienser:
250 g.margarine
500 g.hvedemel
1 tsk.sukker
75 g.gær
1 tsk.salt
2.5 dl.mælk
 
Opskrift:
Margarinen smuldres i melet. Tilsæt sukker, salt og gær (udrørt i lidt af mælken). Slås sammen. Udrulles til 1 cm. tykkelse. Skæres i trekanter og rulles sammen fra den brede side, omkring fyld af 125 g. margarine rørt med 100 g. sukker og lidt kardemomme.

Dyppes i æg, sukker og hakkede mandler. Hæver på pladen ca. 15 minutter. Bages ved 250 grader C i ca. 10-15 minutter.

Tips:

231





karakterer:
Opskriften er vist 18169 gange,
og udskrevet 192 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-11-02 18:25:38
Rigtig lækre horn. De blev lidt tykke og kluntede, men smager bare så godt. Næste gang vil jeg dele dejen i tre dele, som hver rulles lidt tyndere ud end de foreslåede en centimeter. Hver runde del vil jeg dele i otte dele, så der i alt bliver 24 horn i stedet for 18.