Nakkekoteletter med peberfrugtcreme og bulgur

Nakkekoteletter med peberfrugtcreme og bulgur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 nakkekoteletter ca 500 g.
2 tsk.Raps eller olivenolie
 Salt
 Peber
4 dl.bulgur
200 g.optøede ærter
1.5 dl.hakket persille
 
 Peberfrugtcreme:
450 g.røde peberfrugter
150 g.løg
2 fedhvidløg
2 tsk.Raps eller olivenolie
1-2 tsk.Paprika
3 dl.vand
1-2 tsk.Vineddike
1 tsk.Sukker
 Salt
 
Opskrift:
Peberfrugtcreme:
Skær peberfrugterne i tern og hak løg og hvidløg Svits peberfrugter, løg og hvidløg i olien i et par minutter under omrøring, uden at det bruner. Tilsæt paprika og vand og lad grønsagerne koge under låg i 15 minutter. Blend grønsagerne og kogevandet til en jævn og blød pure. Tilsæt vineddike og sukker og smag til med salt.

Koteletter og bulgur:
Varm panden op med olien. Brun nakkekoteletterne på begge sider heri. Skru ned for varmen og lad koteletterne stege 3-4 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Kog bulguren som angivet på emballagen. Vend ærterne og persillen i bulguren lige inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 4350 gange,
og udskrevet 93 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu