Kalveleverpostej 02

Kalveleverpostej 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2000 g.kalvelever
1000 g.spæk
900 g.småkød
4 store løg
100 g.ansjoser
1 l.minimælk
8 æg
2 dl.hvedemel
3 spsk.salt
2 spsk.peber
2 spsk.paprika
1 tsk.allehånde
 
Opskrift:
Lever, spæk, småkød, løg og ansjoser hakkes sammen 4 gange.
Massen røres med mælk, æg, mel og krydderier.
Bages i vandbad ca 1 time ved 175 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 10708 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu