Suppe ala Jeanette

Suppe ala Jeanette, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jeanette Wind

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 flotte stykker laks. (Gerne frosne)
 
 Grønsager efter eget valg
 Jeg kan gerne lide:
2 Kartofler
2 Gulerøder
1 lille løg
0.33 af en rosenkål
 Håndfuld friske champignoner
 Spinat ( gerne frosent)
 Salt
 peber
 hvidløg
 
Opskrift:
Varm oven op på 200 grader.

Hak alle grønsagerne i fine stykker.

Lig laksen på et stort stykke saniol.
ved siden af laksen ligger, man halvdelen af grønsagerne og spinatern. Dette giver man en god gang salt, peber og hvidløg, da vi gerne skulle få retten til at smage af noget.

Derefter lukker vi saniolen omkring som en lille pakke, men før vi lukker rigtigt hælder vi lidt olivenolie og en halv deciliter vand ned til laksen.

Nu lukker vi helt og lægger begge pakker ind i oven forsigtig.

Dette får 45 minutter.

Herefter kan man forsigtig tage dem ud, åbne i den ene side og hælde suppevandet ved i en dyb tallerken.

nu kan man så ligge laksen og grønsagerne pænt i midten af tallerken og den er klar til at blive spist. hertil kan man også server brød.

Tips:

Denne ret er super nem, og fedt fattigt. også kan jeg love jer at den smager rigtig godt. Laksen bliver ikke tør, da den ligger sammen med spinat og grønsager.





karakterer:
Opskriften er vist 4785 gange,
og udskrevet 81 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-12-16 15:57:12
1/3 af en rosenkål - det er godt nok ikke meget, mon ikke man lige så godt kan undlade det :-)