Løg Bhajias

Løg Bhajias, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
225 g.kikærtemel (besan) eller channa atta
0.5 tsk.chilipulver
1 tsk.gurkemeje, stødt
1 tsk.bagepulver
0.25 tsk.asafoetida
 salt
 
0.5 tsk.frø af jomfru i det grønne
0.5 tsk.fennikel
0.5 tsk.spidskommenfrø
0.5 tsk.løgfrø
2 store løg i tynde skiver
2 grønne hakkede chili uden kerner
50 g.frisk hakket koriander
 koldt vand
 
 Fritureolie
 
Opskrift:
Bland mel eller channa ata, chilipulver og gurkemeje i en skål, Tilsæt bagepulver asafoetida og salt, og sigt blandingen ned i en stor skål.

Frø af jomfru i det grønne, fennikel, spidskommefrø og løgfrø stødes groft sammen og tilsættes sammen med løg, chilier og frisk koriander og bland det godt. Tilsæt gradvist koldt vand, indtil blandingen er samlet.

Opvarm olien i en karahi, wok eller stor pande, så der er nok til deep-frying. Læg skefulde af blandingen i olien og steg bhajiserne til de er gyldne. Lad dem dryppe af og server brandvarme.





karakterer:
Opskriften er vist 9090 gange,
og udskrevet 146 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu