Lækre ingefærkager - og hurtige

Lækre ingefærkager - og hurtige, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : bagerjomfruen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hvedemel
470 g.sukker
180 g.margarine
12.5 g.gær
2 æg
1 spsk.ingefær
1 tsk.natron
1 tsk.kanel
1 tsk.nelliker
 
Opskrift:
ingredienserne blandes sammen i overnævnte rækkefølge og æltes grundigt.

rulles ud til 8 lange pølser som man lægger på to bageplader, pølserne trykkes let flade så de er ½ cm tykke.

sættes ind i en forvarmet ovn til 170 grader i ca. 12 min.

de skæres ud mens de stadig er varme (dejen stadig er blød) i skå skriver med en bredde på ca. 1½-2 cm.
sættes til afkøling.

Tips:

Sådan min mormor lavede dem, og nu er jeg begyndt at lave dem til mine venner og min kæreste. de er supergode og hurtige at lave.





karakterer:
Opskriften er vist 7853 gange,
og udskrevet 195 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-06-03 22:00:39
Søgte længe efter en go opskrift - og den er her!! bagt til min datters bryllup med stor succes. Desværre blev de lidt bløde dagen efter(havde måske ikke fået dem afkølet nok, inden de kom i en kagadåse. Dette reddede jeg ved at tørre dem i ovenen ca. 10 min v. 125 gr.