Rejebisque

Rejebisque, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rejer - Nordsørejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.frosne nordsørejer med skal
1 løg
1 gulerod
15 g.smør
1 frisk chili
1 fedhvidløg
 frisk timian
2 dl.hvidvin
1.25 dl.bouillon
0.25 sherry
0.5 dl.fløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Svits finthakket løg og gulerod i smør sammen med fintsnittet chili (uden kerner) og hvidløg.
Tilsæt rejer (tag evt. lidt fra til pynt) og timian.
Tilsæt vin og lad den koge næsten ind.
Hæld bouillon på og lad suppen simre 10-15 min.
Blend suppen og sigt den op i en ren gryde.
Giv den et opkog og tilsæt sherry og fløde.
Smag til med salt og peber og server med lun flute.





karakterer:
Opskriften er vist 18265 gange,
og udskrevet 380 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu