Rijstafel

Rijstafel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Stenner

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 løg
1 fedhvidløg
0.5 dl.olie
300 g.svinesmåkød i terninger
2 tsk.salt
1 tsk.karry
 lidtpeber
2.5 dl.vand
0.5 ds.bønnespirer
 
 Tilbehør:
 ris-løse
2 bananer
2 æbler
1 lille rød peber
1 lille dåse mandariner
1 dl.rosiner
1 dl.kokosmel
1 dl.mangochutney
 
Opskrift:
Mål alle varer af.
Pil løget og skær det i terninger.
Pil hvidløg og skær det i små stykker.

Kom olie i en gryde. Varm olie. Skru ned.
Kom løg og hvidløgsstykkerne i gryden.
Kom kødet i gryden. Rør og brun kødet.
Drys salt, karry og peber over kødet.
Hæld vand i gryden. Rør godt.
Kom bønnespirerne i gryden. Rør og skru ned.
Låg på gryden. Lad retten småkoge å 20 minutter.

Sådan anretter du rijsttafel.
Kog en portion løse ris.
Skræl bananerne. Skær dem i skriver og læg dem i en lille skål.
Vask æblerne og skær den i terninger. Læg dem i en lille skål.
Vask peberfrugten. Skær den i små stykker og læg dem i en lille skål.
Hæld mandarinerne i en lille skål.
Kom rosiner, kokosmel og mangochutney i hver sin lille skål.
Sæt gryderetten, risen og de små skåle på bordet, så det ser pænt og festligt ud.





karakterer:
Opskriften er vist 4548 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-07-18 07:42:02
Meget irriterende at du bruger q'er i stedet for g'er!