Honningglaseret svinekam

Honningglaseret svinekam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2000 g.svinekam uden svær
 vand
 salt
10 peberkorn
1 laurbærblad
4 kryddernelliker
 
 Honningglasur:
0.75 dl.honning
0.75 dl.citronsaft
0.25 tsk.stødt nellike
2 spsk.sojasauce
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Læg svinekammen med fedtsiden nedad i en stor gryde. Hæld vand på, så kødet dækkes halvt. Tilsæt 2 tsk. salt pr. liter vand.
Lad vandet koge op. Skum og kom krydderier ved.
Læg låget på og lad kødet koge ca. 45 min.
Tag kødet op og læg det i en bradepande. Gem kogevandet. Rids firkanter i fedtet.
Ingredienserne til glasuren blandes og pensles på kødet.
Steg kødet i ovnen ved 150 grader i ca. 2 timer eller til kødet er mørt. Dryp med glaasuren, der løber ned i bradepanden under stegningen. Bliver skyen mørk, kan man spæde med lidt af kogevandet.
Hæld skyen fra bradepanden, pisk den godt og servér den til.





karakterer:
Opskriften er vist 20608 gange,
og udskrevet 359 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu