Bedstefarskage

Bedstefarskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mette

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
400 g.hvedemel
250 g.margarine
300 g.sukker
1 tsk.bagepulver
4 æggeblommer
2.5 dl.mælk
 
 Indlæg:
 Syltetøj så det passer med et tyndt lag
 Ude over det hele.
 
 Marengs:
250 g.sukker
4 æggehvider
 
Opskrift:
dej:
Smørret røres godt sammen med sukkeret.
Æggeblommerne røres i en ad gangen.
Mel og bagepulver blandes sammen
Og røres i skiftevis med mælken.

Dejen fyldes i en smurt bradepande
Forbages ca. 15 minutter ved 220 grader C.

Når kagen kommer ud af ovnen, lægges et jævnt lag syltetøj på.

Æggehviderne piskes stive,
(så bunden kan vendes i vejret, så det ikke falder ud)
Derefter vendes sukkeret i.
Marengsmassen fordeles over kagen.

Bagetid:
Yderligere ca. 15 minutter, til marengsmassen er
Stiv og gylden.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Bedstefars skæg

karakterer:
Opskriften er vist 12801 gange,
og udskrevet 393 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu