Betulles Koteletter

Betulles Koteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : betulle

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 svinekoteletter
6 store tomater
1 agurk
1 bakkechampignon
1 løg
0.5 ds.flåede tomater
3-4 fedhvidløg
0.5 fløde harvarti
 salt
 peber
 f.eks. all round krydderi
 
 Ris
 
Opskrift:
4 tomater, agurk, champignon og løg skæres i fine små tern og svitses på panden.
Gerne i denne rækkefølge:
Løg. champignon. agurk, tomater

Når det er gyldent tilsættes de flåede tomater og derefter hvidløg.
Smages til med salt og pebet -og evt. andre krydderier efter smag.

Når det har simret et par minutter, kommer du det i et ildfast fad.

Koteletterne steges og lægges ovenpå.

Flødeharvarti i skiver kommes ovenpå, så det hele er dækket.
Resten af tomaterne skæres i skiver og lægges på.

Derefter ind i oven på ca 200 grader til osten er gylden.

Serveres med ris (smager godt med "fyldet" blandet i)





karakterer:
Opskriften er vist 14305 gange,
og udskrevet 308 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-05-25 20:29:06
Ikke nogen succes, desværre..Ku godt have undværet agurken..