Chokoladelagkage 02

Chokoladelagkage 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kirsten

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
75 g.mørk chokolade
75 g.smør
4 æg
125 g.sukker
100 g.fintmalede mandler
100 g.kartoffelmel
 
 Kagecreme:
200 g.mørk chokolade
2 dl.fløde
 
 Overtræk:
100 g.mørk chokolade
 
Opskrift:
De 75 g. mørk chokolade smeltes sammen med smørret i vandbad. Et helt æg og blommer fra de tre æg, sukker og fintmalede mandler piskes godt sammen i en skål. Den smeltede mørke chokolade, og smørret blandes i under piskning. De tre æggehvider piskes stive og tilsættes sammen med kartoffelmel. Dejen hældes i en smørsmurt bageform og bages i ovnen i 40 min. ved 180 grader. Når kagen er afkølet, skæres den igennem i to bunde. De 200 g. chokolade smeltes i vandbad, og piskefløden piskes til skum, der blandes med den smeltede chokolade.

Bundene lægges over hinanden med kagecreme. De 100 g. mørk chokolade smeltes i vandbad og hældes over kagen.





karakterer:
Opskriften er vist 16028 gange,
og udskrevet 275 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu