Svensk Farsbrød

Svensk Farsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Brings

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
5-600 g.hakket oksekød
1 pk.bacon
2-3 dl.mælk
3 ds.hakket tomater
8-10 fedhvidløg
1 halvt franskbød/toastbrød
 Rasp
2 spsk.olie
1 bdt.persille
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Farsbrød:
Put fars i en skål, tag en 1/4 fars op og fyld hullet med rasp og 1 tsk salt/peper og rør med mælk.
form farsen som brød og dæk med bacon
stil farsbrødet midt i et ovnfast fad.

Sovs: hæld de hakkede tomater om farsbrødet pres 4 fed hvidløg over de hakkede tomater jevnt fordelt og krydder let med salt og peper.

Pynt: fjern skorpen fra brødet og smuler det, put det i en skål, tilsæt hakket persille og 5-6 fed Hvidløg alt efter smag, tilsæt olien og ælt det sammen. fordel så brødblandingen over tomaterne rundt om farsbrødet

Steges i ovn 200 grader i ca 40-45 min

Serveres med nye kogte kartoler og lækker salat. mums!

Tips:

Familie opskrift som vi alle elsker.





karakterer:
Opskriften er vist 16819 gange,
og udskrevet 278 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-09-13 08:05:13
dette er nok et svensk farsbrød, ikke græsk