Lagkagebunde Diabetes

Lagkagebunde Diabetes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Bunde 2 Bunde
Kager i formRet : Kager i form - Diverse bunde

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Lagkagebunde Diabetes, billede 4 Lagkagebunde Diabetes, billede 1 Lagkagebunde Diabetes, billede 2 Lagkagebunde Diabetes, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
90 gram Perfect Fit (Sødemiddel) Perfect Fit en fedt og sukkererstatning. Kan erstattes af ATWEL.

1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
60 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Pisk Æggeblommerne.
Tilsæt Perfect Fit.

Bland bagepulveret i hvedemelet og bland æggeblommerne i.

Pisk æggehviderne stive og vend det forsigtigt i dejen.

Hæld dejen ud i en bageform, som er beklædt med bagepapir.

Bages ved 175 grader C. alm. ovn i ca. 30 min. tages ud og afkøles.





karakterer:
Opskriften er vist 153812 gange,
og udskrevet 3698 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (29 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3038 (723 kcal)
KJ pr. Bunde 1519 (361 kcal)
Vægt ialt 435 gram
Vægt pr. Bunde 217 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 698 KJ (166 kcal)
Protein 9.5 gram
Fedt 6.6 gram
Kulhydrat 12.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2023-07-03 14:24:20
Hvis man syntes der mangler smag, så kom kardemomme og vaniliepulver i det gør jeg og det smager fremragende dejligt

  -   2019-09-04 15:10:28
ok. Men mangler lidt smag, derfor kun 3.

  -   2016-09-16 09:36:02
Vanillekorn i, giver god smag.

  -   2011-04-02 19:32:30
Har lavet bundene flere gange til os selv og til vennerne og alle er meget tilfredse....

  -   2010-04-19 20:44:47
Jeg pisker først de 4 æggehvider. Derefter blander jeg resten + 1 ekstra helt æg - pisker det kraftigt så det får fylde. Vender derefter de stiftpiskede æggehvider i. Bagetiden er ca. 45 min. ved 175 g. De bliver altid gode.

  -   2010-03-24 11:31:06
Ingen problemer med opskriften. Men bemærk, at æggeblommerne skal piskes lette og skummende, INDEN Perfect fit kommes i, så får man en fin og luftig dej.

  -   2010-03-13 11:33:08
den virker meget tør når man skal komme melet i, men den bliver perfekt når man kommer æggehviderne i. Jeg anvendte strø istedet for fit, da jeg ikke havde andet. Den er i ovnen nu og ser meget fin ud - glæder mig til resultatet så mormor med sukkersyge også kan fejre fødselsdag på gammeldags maner :D

  -   2009-12-13 19:38:38
Kan man anvende strø fremfor Perfect fit?

  -   2007-11-11 20:38:27
Der skal hele æg i og ikke kun æggeblommer, har lavet bundene, de bliver gode

  -   2007-08-03 20:50:11
Jeg har fulgt opskriften til punkt og prikke og der mangler helt sikkert en eller anden form for væske, for når man blander mel og æggeblommer, bliver det nærmest en klump!!!!