Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Lasange

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød

Hakket oksekød - OksefarsIndsendt af : Maja_R

Indsendt :

Lasange, billede 4 Lasange, billede 1 Lasange, billede 2 Lasange, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Kødsovsen:
500 g.hakket oksekød
3 løg
1-2 fedhvidløg
2 ds.flået tomater
140 g.tomatpure konc.
3-4 revne gulerødder (kan undlades)
250 g.revet knoldselleri (kan undlades)
 salt
 peber
 oregano
 basilikum
 
 Bechemelsovs:
 (Laves næsten som opbagt brun sovs)
50 g.smør
25 g.hvedemel
10 dl.Mælk (Efter behov sovsen skal ikke være alt for tyk)
 salt
 peber
 
 Endvidere:
 lasagneplader
 Revet ost
 


Opskrift:

Kødsovsen:
Løg og hvidløg svitses i en gryde i noget olie til de er klare (helst ikke brune.

Kødet tilsættes i krydden til det er brunet.

De revne gulerødder, det revne knoldselleri, de flåede tomater og tomatpuren tilsættes.

Tilsæt krydderierne og smag til, til den har en smag i kan lide, lad kødsovsen simre.


Bechemelsovs:
Smelt smøret i en gryde, derefter tilsættes melen, dette røres godt sammen så man har en mel/smør blanding.
Tilsæt mælken lidt af gangen og rør godt, så der ikke opstår klumper, og det ikke brænder på.
Når sovsen koger svagt, kan der slukkes for varmen og der smages til med salt og peber.


Lasangen:
Tag et ildfast fad og start med et lag kødsovs og lidt af sovsen og lidt os, så et lag lasangeplader, sådan fortsætter man til der næsten ikke er mere kødsovs og sovs og ost.
Når det sidste lag plader er lagt på, slutter man af med et lag kødsovs, et lag af sovsen og ost på toppen.
Der behøver ikke komme både ost og sovs i alle lagende.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (68 stemmer)

Opskriften er vist 69772 gange,
og udskrevet 2650 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


karen  -  2015-07-11 22:22:04
Hvorlænge skal den være i ovnen? Hvor varm?

john   -  2015-06-10 20:40:05
mangler ca tid i ovn

spørgesmål  -  2012-06-02 16:06:12
hvor lang tid skal den være i ovnen

amalie  -  2012-05-08 16:27:30
God opskrift men der står ikke hvor lang tid den skal være i ovnen. :)

nitte 03  -  2012-02-18 18:24:33
det er en god ret men der mangler hvor lang tid den skal være i ovnen og på hvor mange grader den skal stå på. Jeg har sat den på 175 grader og i en 1 så bliver den god.

nicoline  -  2011-09-14 16:51:56
lækker nem at lave

karoline  -  2010-12-02 16:49:48
der står ikke hvor lang tid den skal være i ovnen. der står heller ikke hvor mange grader den skal have i ovnen.

  -  2010-07-07 20:15:34
Det er en rigtig god lasange, men når der står en "klat" smør i bechemelsovsen, skal der næsten en hel spiseske smør i men eller god opskrift ;)

børge børgesen   -  2010-01-14 18:09:37
Lasangen var rigtig god

Mette  -  2009-10-10 17:29:55
Den smager rigtig godt.. :o)

Maja_R  -  2009-06-28 14:50:26
Den skal have ca 35-45 min på 200 grader. Se på toppen, når alt osten er lys til lettere brun er den ved at være færdig.

mathias  -  2009-03-26 15:22:35
jeg har selv prøvet den Den Er Super. ¥º…„

Birgitte  -  2008-09-17 07:52:32
Hej jeg mangler lige hvor lang tid lasangen skal have i ovnen og temp

Per  -  2008-05-22 12:31:16
vel mene 200 grader C i alm. ovn og 40-50 minutter.

Marc Jensen  -  2008-03-26 10:35:53
Jeg syndes den god og en lækker rat

Trine  -  2007-12-22 17:14:15
Der står ikke noget om hvor længe i ovnen og ved hvilken temp?

hvem tror du`?  -  2007-10-09 15:21:26
haha god lasange