Rabarberkompot med yoghurt

Rabarberkompot med yoghurt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Kompot

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
700 g.rabarber
85 g.sukker
1 tsk.stødt kanel
4 dl.yoghurt naturel
2-3 tsk.vanillesukker
 
 Dressing:
3 spsk.citronsaft
3 spsk.vand
 salt
 hvid peber
1 tsk.sellerisalt
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 225 grader.

Skyl rabarberne, skær dem i små stykker og læg dem i et ovnfast fad. Drys med kanel og sukker - og dæk til med staniol.

De skal bages i 15 -20 minutter miderst i ovnen til de er møre. Køles af.

Smag yoghurt til med vanillesukker og hæld det i portionsskåle. Fordel de bagte rabarber ovenpå.





karakterer:
Opskriften er vist 7121 gange,
og udskrevet 103 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu