Varm agurkesauce

Varm agurkesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 Agurk
1 Løg
1 dl.Vand
2 dl.Piskefløde
4 tsk.Saucemel
2 spsk.finthakket dild
 
Opskrift:
Agurk flækkes på langs og kerner fjernes. Derefter skæres de i skiver.

agurk og løg svitses i en gryde.

Vand og fløde koges op og melet drysses over og koges igennem.

Dild og agurk samt løg tilsættes og smages til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 6880 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu