Mandel kage

Mandel kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 50 stk.

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Mørdej:
200 g.Smør
3 spsk.Sukker
2 Æggeblommer
500 g.hvedemel
 
 Bund:
200 g.Mandler
350 g.Sukker
3 Æggehvider
1 ps.Mandelflager
 
 Mokka creme:
100 g.Smør
90 g.sukker
1 Æggeblomme
3 spsk.Stærk kaffe
 
Opskrift:
Mel og smør samt sukker smuldres og æggeblommer tilsættes. Dejen æltes sammen. Lad den stå koldt i 60 min. Derefter rulles dejen ud i en plade med bagepapir og bages ved 200 grader.

Mandelbund
Æggehviderne og sukker piskes stive. Mandlerne tilsættes i massen. Hæld massen ud på en plade med bagepapir og bag den ved 175 grader i 10 min. Derefter afkøles den.

Creme:
Smør sukker piskes til creme. Æggeblommerne piskes et efter et deri. Tilsæt kaffen og lad cremen afkøle.
Cremen skal fordeles på mørdejsbunden og mandelbunden lægges ovenpå. Del kagen i 50 stykker.

Tips:

Kagerne kan serveres lige fra fryseren.





karakterer:
Opskriften er vist 13476 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu