Dampet rødtunge med kryderfars

Dampet rødtunge med kryderfars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
15 Rødtunge filetter
 
 Fars:
600 g.Torskefiletter
75 g.Skalotteløg
1.5 dl.Mælk
3 dl.Piskefløde
25 g.Maizena
1 dl.Hvidvin
600 g.Hele fennikel
480 g.Peberfrugt
 Salt
 peber
 Basilikum
 
Opskrift:
Fiskefarsen røres op med krydderurter samt salt og pever. Farsen rulles ind i filetterne med en teske.
Rullerne fordeles i et ildfast fad og hvidvin hældes deri.
Fennikel deles groft og dampes i 8 min. Peberfrugterne dampes i 2 min.
Fisken anrettes med de dampede peberfrugter og fennikel. Den pyntes med basillikum.

Tips:

Der kan serveres kold dressing til.





karakterer:
Opskriften er vist 16719 gange,
og udskrevet 196 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu