Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Pavlova

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Kager

Hovedingrediens : Mel

Diverse melOprindelsesland : Australien - Australsk - Australske

Indsendt :

Pavlova, billede 4 Pavlova, billede 1 Pavlova, billede 2 Pavlova, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Æggehvide 1 æggehvide ca 30 gram
4.25 dl. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
3 spsk. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 tsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Eddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
  Pynt: 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
  kiwifrugter, abrikoser, jordbær eller anden frisk frugt i skiver. 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram


Opskrift:

Æggehviderne piskes stive. Vandet tilsættes en skefuld af gangen under piskning. Flormelis sigtes i af to omgange. Til sidst røres maizena, salt, vanillesukker og eddike i. Blandingen placeres pa en bageplade belagt med bagepapir smurt med smør og drysset med maizena. Det er også en god ide at anvende ringen fra en springform (vendt pa hovedet), smurt med smør og drysset med maizena, til at begrense kagens omkreds.

Kagen bages i en forvarmet ovn ved 140 grader C. alm. ovn i en time. Ovnen slukkes, og kagen forbliver i ovnen i endnu en time.

Kagen dækkes fuldstændigt med flødeskum og pyntes med rigelige mængder frugt.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (74 stemmer)

Opskriften er vist 81886 gange,
og udskrevet 1695 gange.


Energi:
KJ total 7683 (1829 kcal)
KJ pr. Pers. 1920 (457 kcal)
Vægt ialt 613 gram
Vægt pr. Pers. 153 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1252 KJ (298 kcal)
Protein 2.5 gram
Fedt 15.5 gram
Kulhydrat 37.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


NHHK  -  2013-11-19 19:48:43
Den ser mega lækker ud og rigtig frisk med alt den frugt :)

Pigen  -  2013-07-01 23:19:58
Rigtig lækker og nem! Jeg glemte at komme vand i...det gjorde ikke noget.

Ole  -  2011-09-04 17:05:39
Den er fra New Zealand, for at være mere præcis :)

  -  2011-07-19 14:18:19
og til sæt karamelsovs umh det er et ekstra pift:)

Gert  -  2011-02-05 16:20:04
Jeg kom lige lidt mørk revet chokolade i lige inden bagning. - Det skader bestemt ikke...

jean  -  0000-00-00 00:00:00
kan også laves kun af æggehvider og sukker, som en ganske almindelig mareges, bare meget stor. Men det er bare den bedste kage der findes.

Mig  -  0000-00-00 00:00:00
super kage.... Weee herre optur...