Fiske pie

Fiske pie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Madpie

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt af : Steen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Fisk:
1500 g.filet af hvid fisk (f.eks. torsk)
3 dl.mælk
20 g.smør
100 g.rejer
 
 Mos:
1000 g.kartofler
1.25 dl.mælk
 
 Sovs:
2 porer fint snittet(kun den hvide del)
30 g.smør
30 g.hvedemel
1 laurbærblad
 Muskatnød, friskrevet
 salt
 peber
1 bdt.fint hakket dild
 
Opskrift:
Varm ovnen til 180° C. læg fisken i et ovnfast fad med 3 dl mælk og smøret og bag i 15 min.
Tag forsigtigt fisken op af mælken. Hæld mælken op i en sovsegryde.
Del fisken i store stykker og læg den i et ovnfast fad.
Drys rejerne over fisken.
Kog porerne i mælken fra fisken i ca. 5 min.
Lav en bechamelsovs af mælken og tilsæt laurbærblad og et godt drys muskatnød, smag til med salt og peber. Tilsæt dild og hæld sovsen oger fisken.
Dæk med kartoffelmos og stil fadet i ovnen i 15-20 til den er gylden og boblende.
Giv salat til.





karakterer:
Opskriften er vist 12290 gange,
og udskrevet 304 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu