Skovturssnegle

Skovturssnegle , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Svinekød - Kogt skinke

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 dl.mælk
25 g.gær
2 tsk.olie
0.5 tsk.salt
90 g.fuldkornshvedemel
250 g.hvedemel
 
 Fyld:
30 g.løg
0.75 dl.tomatpuré
150 g.kogt skinke i strimler
1 tsk.oregano
60 g.revet ost 30+ 18%
 
Opskrift:
Mælken lunes til den er fingervarm. Gæren udrøres heri. Tilsæt de øvrige ingredienser, hold lidt af hvedemelet tilbage. Dejen æltes godt. Dejen stilles til hævning tildækket et lunt sted i ca. 15 min. Dejen rulles ud til en firkant, ca. 30 x 45 cm. Løget pilles og hakkes fint. Tomatpuré smøres på dejen - det skal dække hele firkanten. Løg, oregano, skinke og ost fordeles over tomatpuréen. Dejen rulles sammen til en pølse - begynd ved den lange side. Pølsen skæres ud i 16 stykker. Sneglene lægges på bageplade, enderne bøjes ind under sneglene og trykkes lidt flade. Sneglene efterhæver tildækket i ca. 20 min. Sneglene bages i en forvarmet ovn på 200 C i ca. 15 min. på midterste ovnrille.





karakterer:
Opskriften er vist 23339 gange,
og udskrevet 884 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-11-19 19:29:28
Fedtindholdet reduceres, hvis der bruges Minimum revet ost eller Cheasy revet ost.

  -   2008-10-18 18:07:57
Kan de fryses ??

  -   2008-04-23 18:10:30
Mig og min veninde skulle på skovtur. Men vi gad ikke have rubrødder med, så vi prøvede at lave dem her. De var godt nok ldit upraktiske at have med, men de samgte godt!

  -   2007-01-21 18:54:51
lækre snegle. drøs ost ovenpå efter sidste hævning. min 17min. i ovnen