Kirsbær-ribsmarmelade

Kirsbær-ribsmarmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
250 g.kirsebær
250 g.ribs
250 g.sukker
 evt. gelerings og konserveringsmiddel
 
Opskrift:
Udsten kirsebærrene og hak dem groft ( evt. i en foodprocessor ). Læg dem i en skål sammen med de ribbede, skyllede ribs og giv dem 5 min. ved fuld effekt 600w under låg. Rør sukker i bærrene og giv dem yderligere ca. 5 min. ved ved fuld effekt. Rør rundt et par gange undervejs. Tilsæt evt. gelerings og konserveringsmiddel rørt op med lidt sukker og fyld marmeladen på et rent glas, der lukkes til med det samme.





karakterer:
Opskriften er vist 22102 gange,
og udskrevet 420 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-07-12 17:21:28
det her er jo ik en opskrift!

  -   2009-07-06 11:33:36
Det må være i microovn??? Hvor længe skal det ha på komfur, og skal det ikke skummes.