Skovhusets oksefad

Skovhusets oksefad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : tinapio

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.oksekød
1 stort løg
2 fedhvidløg
300 g.champignon
3 spsk.hvedemel
2.5 dl.fløde til madlavning
4-5 tomater
 flødehavarti ost
 salt
 peber
 olie
 
Opskrift:
Brun kødet af i en gryde sammen med løg og hvidløg, hæld det op i et ildfast fad. svits champignon og når de er ristede godt af kommes melet i og fløden tilsættes, smages til med salt og peber. Hældes hen over kødet. Tomater skæres i skiver og lægges henover og til sidst skære osten i skiver og lægges over tomaterne. Retten sættes i ovnen i ca 30 - 35 min. ved 200 grader. Serveres med ris, salat og flute.





karakterer:
Opskriften er vist 17214 gange,
og udskrevet 344 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu