Frankfurter Brenten

Frankfurter Brenten, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.smuttede fint hakkede mandler
375 g.sukker
0.5 citron Saft heraf
 lidtvand
100 g.hvedemel
125 g.sukker
1 æggehvide
 
Opskrift:
375g sukker, citron og et par dråber vand ristes på svag varme så længe, indtil massen er tør. Efter dejen er afkølet ælges dejen med mel og 125g sukker. Dejen smuldres og æggehviden indarbejdes. Udrul dejen på sukker, stil den kold, pres dejstykker i træformerne, lad de små billeder tørre til næste dag, derefter bages de ved svag varme.





karakterer:
Opskriften er vist 8440 gange,
og udskrevet 101 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-11-04 18:32:51
ohr hvad det er en underlig opskrift... hvad er det???

  -   2009-04-26 06:57:31
Øhh... Hvilke træforme - hvor længe skal de bages ved hvor mange grader??? Kan de mon spises, eller er de bare til pynt???