Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Brun sauce til mortensanden

Antal: 4 Pers.

Ret : Saucer

Højtid: Mortens aften

Indsendt :

Brun sauce til mortensanden, billede 4 Brun sauce til mortensanden, billede 1 Brun sauce til mortensanden, billede 2 Brun sauce til mortensanden, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 sigtet sky fra bradepanden
 hvedemel
 salt
 peber
 kulør
 


Opskrift:

Skyen sigtes op i en gryde.

Drys et tyndt lag mel over skyen og lad det synke ned inden du pisker i det. Pisk saucen godt igennem og tilsæt salt, peber og kulør efter smag.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (8 stemmer)

Opskriften er vist 15204 gange,
og udskrevet 316 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Brun sauce til mortensanden

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu