Baconsvøbt rensdyrkølle

Baconsvøbt rensdyrkølle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Rensdyr - Ren

Oprindelsesland : Grønland

GrønlandIndsendt af : k. møller

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 Rensdyrkølle
2 pakkebacon
 hvidløgssalt
 Peber
 
Opskrift:
Rens køllen, drys med hvidløgssalt og peber, læg bacon ovenpå hele køllen, bind med snor. 175 grader i ca 3 timer, efter hvor stor køllen er.





karakterer:
Opskriften er vist 26581 gange,
og udskrevet 513 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-01-24 10:58:59
de har dem på frost i Superbrugsen i øjeblikket

  -   2013-01-06 20:53:46
man kan ofte købe kødet i e grønlandske huse i kbh odense eller aalborg. de har en butik med grønlandske madvarer og brugskunst

  -   2012-12-18 09:54:36
Er der nogen der her kan fortælle mig hvor Danmark man kan købe rensdyr ?? er der farme her også i DK eller kommer det fra udlandet, jeg bor i København , så helst i nærheden af denne by, Jeg kan kun finde rensdyr i BARF butikker , og jeg tror næppe at det er kvalitet egnet til menneskeføde

  -   2012-12-10 21:47:25
Har i år fået en på 7,5 kg så det bliver spændende og endnu mere lækkert

  -   2011-12-30 22:09:41
Jeg vil prøve imorgen at lave den på Weberen regner med ca små 3 timer og så trække en halv time. Den vi har fået vejer ca 3,5 kg.Stadig hvidløg og peber. Så vil jeg lave lidt halvt vildtsovs til

  -   2010-10-17 13:38:48
Jeg har prøvet opskriften, dog undlod jeg hvidløgssalt. Stegen fik lige rigeligt, men det gik vist lige. Tror man skal sætte den ind på en højere temp. og tage den ud efter en halv time og lade den hvile en halv time. Derefter sætte den ind igen ved 175g i en halv time igen og ud igen, og så bruge et stege termometer. Så ved jeg bare ikke med temperaturen om den skal være ca. 60gr.

  -   2010-03-14 10:39:42
Det kunne være rigtigt dejligt at vide, hvor lang tid køllen skal have pr kg... ;0)