Skildpaddelagkage 02

Skildpaddelagkage 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jensen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2-3 lyse lagkagebunde
6-8 store toms skildpadder
125 g.mørk chokolade
5 dl.piskefløde
1 god håndfuld makroner
 
Opskrift:
Skildpadder og chokolade smeltes sammen over vandbad. Flødes piskes til skum (gem lidt til pynt) og blandes med skildpadde/chokoladeblandingen og det stilles i køleskabet et par timer. Læg lagkagen sammen skiftevis med bund, creme, bund osv.





karakterer:
Opskriften er vist 15009 gange,
og udskrevet 434 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-05-14 14:46:02
Det er lettere at varme fløden op og så smelte skildpadder og chokolade deri. Der stilles koldt i et døgn (til næste dag) og piskes så kraftigt. Så får du en let og luftig creme uden fare for at den skiller.

  -   2009-10-16 18:25:14
Super lækker lagkage, men synes nu at 3 dl piskefløde til cremen er rigelig. Vi brugte 8 store skildpakker, da det passer med 2 pakker og det smagte himmelsk. Synes den vil blive for fed med ekstra flødeskum som pynt. Jeg brugte ikke markroner. Tror også at selve cremen vil gå rigtig godt til desert pærer ( I ved dem fra dåse ).

  -   2009-05-11 22:18:04
Ehm, hvad skal den gode håndfuld makroner bruges til? :-)

  -   2008-01-04 16:21:13
Hvor og hvordan bruges makronerne? Lyder lækkert.