Karolinebøffer med hasselbackkartofler og smørsauce

Karolinebøffer med hasselbackkartofler og smørsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mulle

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.hakket oksekød
1 æg
2 spsk.rasp
0.5 tsk.salt
0.25 tsk.peber
25 g.margarine
4 skiverost
2 tomater
4 kødnåle
 
4 store kartofler
 Lidtolie
 Paprika eller karry
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Kom kød, æg, rasp, salt og peber i en skål og rør farsen grundigt med en grydeske. Form 4 hakkebøffer og steg dem på panden 4 minutter på hver side i stegeklar margarine. Sæt bøfferne i smurt ildfast fad. Læg en osteskive på hver bøf. Skyl og del tomaterne i halve. Læg ½ tomat ovenpå hver bøf med den buede side op. Stik en kødnål gennem det hele. Sæt i en 225 grader varm ovn i ca. 10 minutter før serveringen. Skræl kartoflerne. Skær dem i skiver, skær kun halvt igennem. Sættes i et smurt ildfast fad. Pensl med olie. Drys med krydderier. Bag i ovnen ved 200 grader i 45 minutter. (I mikroovn ved fuld effekt i 25 minutter). Smelt smør eller margarine til - lige før servering.





karakterer:
Opskriften er vist 16185 gange,
og udskrevet 270 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-01-28 17:22:10
Det smager godt med revet muskatnød oven på kartoflerne