Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Kalv saute´Marengo

Antal: 5 Pers.

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød

KalvebrystIndsendt :


Ingredienser:
1500 g.kalvebryst eller bov i tern
 Olie til stegning
1 dl.hvidvin
150 g.hakkede løg
7.5 dl.brun kalvesky/bouillon
250 g.smørristede champignon
0.5-1 spsk.hvedemel
1 fedhvidløg
2 dl.tomatpure
0.5 dl.hakket persille
 Salt
 


Opskrift:

*Kødet brunes i hed olie *Olien hældes fra *Kødet drysses med mel og afbages *Løgene svitses *Hvidvin tilsættes og koger ned til ca. halv *Tilsæt presset hvidløg, tomatpure´og salt *Skyen/bouillonen tilsættes til kødet er dækket og brasieres under låg til kødet er mørt *Kødet tages op *Skyen kommes igennem en sigte, koges op og afskummes *Kødet kommes i gryden og tilsættes de smørristede champignon

Tips:

Anrettes med grofthakket persille over. Serveres med kartofler



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (8 stemmer)

Opskriften er vist 17293 gange,
og udskrevet 273 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Toft  -  2014-07-07 17:37:54
Må sige det er en rigtig lækker ret...men hvis den ska være helt klassisk ska den serveres med Ristet hjerteformet brød og friteret æg :) det smager helt vildt fantastisk og det er den klassiske ret fra (Kokkebogen) har lavet den opskrift mange gange og det er utrolig en smagsoplevelse man får :)